Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Україна Заключний етап Зимового Кубку SAM Roller Club

Заключний етап Зимового Кубку SAM Roller Club

Заключний етап Зимового Кубку SAM Roller Club

15 лютого 2015 року Київська міська незалежна федерація роликового спорту всіх видів та напрямків за підтримки Київського міського відділення НОК України провела традиційні зимові змагання з роликового спорту: заключний етап Зимового Кубку SAM Roller Club зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед дорослих, юніорів, кадетів, дітей старшої вікової групи та Зимові веселі старти на роликах для дітей молодшої вікової групи. Незмінним організатором змагань виступив  ТОВ „САМ рейсінг тім” ролер клуб”.

Переможці та призери у заключному етапі Зимового Кубку SAM Roller Club у кожній віковій категорії за ґендерною диференціацією по сумі балів, набраних на двох дистанціях (короткій та довгій) були нагороджені медалями, дипломами та подарунками. Кожен учасник Зимових веселих стартів на роликах для дітей отримав пам’ятний диплом та заохочувальний приз від організаторів.

За сумою балів, набраних на трьох етапах Зимового Кубку SAM Roller Club, які відбулися 21 грудня 2014 р., 25 січня та 15 лютого 2015 р., переможці в кожній віковій категорії за ґендерною диференціацією були нагороджені кубком, а призери – медалями, дипломами та подарунками від Київського міського відділення НОК України.

У нагородженні приймали участь президент Української федерації роликового спорту Олександр Симоненко, віце-президент Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків, член виконавчого комітету КМВ  НОК  України  Сергій Тимофєєв.

 

Чекаємо всіх бажаючих спортсменів та любителів роликового спорту на змаганнях у наступному році. Детальну інформацію можна отримати на сайті організатора www.samroller.org

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua