Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Світ Україна приймала Загальні збори Міжнародної федерації з інлайн-скейтер хокею

Україна приймала Загальні збори Міжнародної федерації з інлайн-скейтер хокею

25-26 лютого в столиці нашої держави місті Києві відбулися Загальні збори Міжнародної федерації з інлайн-скейтер хокею (IISHF). У зборах взяли участь представники дев’яти країн-членів федерації хокею на роликах з м’ячем: Австрії, Данії, Великобританії, Нідерландів, Німеччини, Швейцарії, Ізраїлю, Росії та України.

З привітальним словом учасникам Загальних зборів від Міністра молоді та спорту України Ігоря Олександровича Жданова звернувся заступник міністра молоді та спорту з питань європейської інтеграції Микола Мовчан. Президент Української федерації роликового спорту Олександр Симоненко повідомив гостей зустрічі про історію розвитку та досягнення роликового спорту України.

У обговоренні стану розвитку, проблемах та перспективах інлайн-скейтер хокею в Україні, однієї із дисциплін роликового спорту, взяли участь директор Департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Матвій Бідний, президент Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків, голова Громадської ради при Мінмолодьспорті Сергій Тимофєєв та голова технічного комітету з інлайн-скейтер хокею Української федерації роликового спорту Андре Поддубни.

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua