Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Світ 3-й Тартуський роликовий спринт

3-й Тартуський роликовий спринт

3-й Тартуський роликовий спринт

24 серпня 2013 року відбувся 3-й Тартуський роликовий спринт в Тарту (Естонія). В змаганнях взяли участь кращі спринтери Естонії, Латвії, Венесуели, Росії, Білорусії та України.

Старт розпочався з тайм-тріалу (кожен спортсмен стартує самостійно). Після чого по кращому результату відбираються до фіналу.

Серед жінок Україну представляли Анна Музика, яка в минулому році стала переможицею цих змагань та юна спортсменка Владислава Замула. Обидві представниці відібралися до фіналу.

Більш напружена боротьба тривала у чоловіків, оскільки чоловіча конкуренція завжди вища аніж жіноча. Олександр Симоненко після проходження тайм-тріалу опинився в півфіналі.

Всі напружено чекали подального розвитку змагань.

У напруженому півфінальні Олександру Симоненку не вистачило лічених десятих секунди щоб відібратися до фіналу. Він посів 7 місце.

Владислава Замула та Анна Музика відібрались до фіналу. Їх суперницями були Енел Корва (Естонія) та Марина Зуєва (Білорусь). Постріл. Фальстарт. Після фальстарту напруження відчувала навіть публіка. Потім осічка пістолета. Всі чекають фінального забігу, а суддя все ніяк не дасть старт. Ось нарешті постріл. Кожна з дівчат розраховує на перемогу. Але закриті повороти траси і далеко не ідеальний асфальт внесли свої корективи.

Переможцями та призерами 3-й Тартуського роликового спринту стали:

серед жінок Анна Музика (Україна) перше місце, Марина Зуєва (Білорусь) друге місце, Владислава Замула (Україна) третє місце. Хочеться відмітити, цю юну учасницю, яка вперше змагалася серед жінок у міжнародних змаганнях. І вже доволі успішно;

серед чоловіків перше місце посів Альфредо Морена (Венесуела), друге місце Ян Саакс (Естонія) та третє місце Роберт Пундус (Латвія).

Вітаємо Збірну команду України зі швидкісного бігу на роликових ковзанах з успішним виступом і бажаємо подальших перемог.

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua